Milloin tehdään?

Tatuointeja tehdään vain ajanvarauksella arkisin Hyvinkään liikkeessä klo 11 alkaen ja Karkkilan liikkeessä klo 10 alkaen. Varattavissa on 1-3 tunnin aikoja. Jos et ole varma minkä pituisen ajan tarvitset, ota ensin yhteys meihin. Varaus on sitova, maksua ei palauteta. Aikaa voi tarvittaessa siirtää.

Kenelle tehdään?

Täysi-ikäiselle. Ethän tule tatuoitavaksi jos olet flunssainen, päihteissä tai krapulassa. Kiitos.

Mitä maksaa?

Tatuoinnin hinta riippuu kuvasta, kuvan koosta sekä paikasta johon tatuoidaan. Lähtöhinta tatuoinnille on 50€ + ajanvarausmaksu 50€.

Miten varaan ajan?

Klikkaa itsesi ajanvaraukseen ja valitse sopiva aika. Linkki alla. Huomioi varausmaksu.

Mites varausmaksu?

Maksa varausmaksu 50€ heti varauksen jälkeen. Siis ihan heti. Ei ensi viikolla. Linkki siihenkin alla. Kaikki varaukset joista ei ole maksettu varausmaksua, vapautetaan uudelleen varattaviksi.

Todella upee työnjälki ja miellyttävää palvelua!

R.S.

Kivuttomin kokemus vaikka herkin paikka.

J.S.

Hyvä palvelu ja upea tatuointi tuli Hekan piirtämänä antamistani referensseistä! Liikkeessä myös hyvä valikoima lävistys- ja muita koruja.

T.T.

Great place ! Just had my very first tattoo here and the piece looks heavy, just perfect. The tatooer was relaxed n it all went smooth. Focused, fast and very well done! Ill be back!

R.B.T.

Kiitos ihan hitosti hellävaraisesta käsittelystä! Upeaa, just toiveiden mukaista jälkeä vapaalla kädellä luoden. Tyytyväisempi ei vois olla! Tää projekti jatkuu hyvillä mielin.

M.G.